.

Lärare är sådana personer som:
1, antingen har ett extremt kontroll behov
2, eller bara måste känna sig behövda av precis alla
3, eller sådana som vill förändra världen och inte kan göra det på något annat sätt än att bli lärare.
För er som inte kommit fram till det än.

Skit kul, verkligen...

Jag gillar raggnings repliken på Åhléns när jag skulle lämna tillbaka mina Tiger jeans. Då behövde jag stå och vänta på att någon i personalen skulle hitta dem i någon annan storlek, så kommer det fram en kille som tycker att han är så grovt fyndig och säger "är det du som är tigern?"

Snö, laleh

Jag vägrar att gå ut i det här vädret. Så jag och mamma ska baka lussebullar snart.
Vill bara flytta nuuu!! Får lägenheten den 15 så ska försöka flytta in så tidigt som möjligt, kanske kan sova där någon gång bara om jag börjar tidigt någon dag så blir det kortare väg till skolan.

Borta med vinden.

"Frankly my dear, I don't give a damn."

She woke me up daily don't need no starbucks!

Sitter här hemma och käkar middag vid denna sena timme. Jag önskar att jag kunde leva på en pinne. Hahah, nej men jag har ingen inspiration till bloggen. Det mitt liv går ut på för tillfället är att plugga och sova. Det är i princip det enda jag har för mig, plugga i skolan, sen dra till ett cafe och plugga, sedan åka hem och plugga, sedan sova, sedan samma sak om och om igen.
Jag och Fellan sitter iaf. och lyssnar på Justin Bieber för att kunna plugga, jag gör det för att det är så töntigt så att jag och Justin i princip blir på samma nivå, men varför Fellan lyssnar pået, det har man ingen aning om? (maybe she diggar it?)
Haha, den här fina bilden har jag gjort (som ingen får sno!) där det ska va förgrund mellangrund och bakgrund, lyckat? Den handlar om användning av kläder som är min del av ett projekt.
Nu ska jag plugga lite till, soo looong suckeeers!

Matematik är min soulmate!

Jag satt precis och räkna timmar på mina små händer. Jag kom fram till att jag sammanlagt har räknat matte i hela sex timmar IDAG! Förstår ni? På en dag! Min matte lärare borde ge mig högre betyg p.g.a. otroligt hög ansträngning. Han kommer åtminstone få en käftsmäll om han inte ger mig ett G på provet i morgon.. Hahah, skämt åsido.
Det kommer att sluta med att jag får klotögon efter all ansträngning.

There is no way to happiness, happiness is the way.

Det är så kallt i vår skola så att det är patetiskt! Tydligen är det något fel med elementen.
Jag älskar min Dashboard, jag har en countdown till jul. Det är det enda bra i dessa vintertider.

Resume

Jag släpade mig till slut upp ur sängen på fredagen och styrde mina steg mot skolan. Slutade efter lunch, men behövde spendera hela eftermiddagen på ett fik och plugga. Mot kvällens närmande så joinade jag felicha och hennes två polers på bio. Det var skit söta små brudar. Dock rekommenderar jag ej världen att se filmen Psalm 21. Den var ungefär på samma läskighets-nivå som scary movie. + det så råkade jag skämma ut mig omedvetet inför hela biosalongen innan bion började p.g.a. ett par som dumförklarade mig för att de hörde fel! + ännu ett + på det var att Felicias polare hade bokat raden längst fram fast hon trodde att det var längst bak. Hahah.
Det där om dumförklaringen var att mannen som river bort lite av biljetten hade rivit bort sal numret men jag var nästan säker på att det var sal 13. Så när vi var vi sal 13 skulle jag ju kolla om det var rätt så var det ju borta. Men jag tänkte att det var säkrast att fråga någon inne i salen om det var Psalm 21 som skulle visas där. Då kom inte jag ihåg om den hette 21 så jag sa "psalm" så skulle jag kolla om det var 21 då sa de 13. jaha, tänkte jag. Vadå Psalm 13? När vi satt oss fattade jag att de trodde att jag sa sal 13. Jag ser väl förfan om det står SAL 13 över hela dörren. Helt pantad är man väl inte. Tack för den.
Igår var det basar på Kristoffer skolan så galet satsigt! hade ingen aning. De hade en karusell inomhus. Myspys var det i alla fall. Jag fick typ feber igen så jag drog hem på kvällen och kryade på mig.
Så, nu känner jag mig duktig som skrivit så långt och fint.
2009?

Pluggish!

Fiika på Coffeehouse by George.

En Gammal Tant

Okej, jag vet att det är sent.. Men jag bara måste skriva lite. Jag kan inte fatta att jag blir 17 om 3 månader. Då är det bara 1 år kvar tills jag är 18.. Hmm, inte för att man är gammal när man är 18 men i alla fall. Jag känner verkligen hur jag bara lämnar de unga åren efter mig. Snart kommer jag se tillbaka på det här året och tänka, gud vad liten jag var och vad jag trodde att jag var stor. Lite sorgligt sådär om man tänker på hur snabbt tiden går. Bara det här året har ju seglat lite oskyldigt förbi. Eller egentligen ganska skyldigt. Men jaja. Whatever. "seasons come and go, but I will never change". Det stämmer inte riktigt, men jag tyckte det passade in lite fint sådär.

a candle for you

Vaknade runt 1 idag. Visst, vara sjuk kan vara skönt i ca en dag, sedan får jag abstinens. Ska till skolan i morgon i alla fall. Har precis kollat på Sex and the city filmen 2. Jag är kär. Man kan bara kolla och allt är bara myyys, älskar deras personligheter.


från tjuvlyssnat.se

Gröna linjen, Stockholm
En mamma - 35 och hennes son - 12 sitter på tunnelbanan.

Sonen: Alltså jag HATAR att vara tolv!
Mamman: Varför då?
Sonen: Alltså man får inte ha sex, man får inte gå på krogen, man får inte handla på systemet...
Mamman: Suck...

Sedan tystnad.





Gröna linjen, Stockholm

Två kvinnor -55 sitter på tunnelbanan som lämnar Brommaplan. Tunnelbanan stannar dock inte vid Åkershov där de båda tydligen skulle gå av.

Kvinna 1: Men herregud! Vad gör han? Han körde bara förbi, utan att säga något! Haha, vad ä det för stil? Vad ska vi göra nu då? Bygger de på hållplatsen så han inte kan stanna där eller vad är det frågan om? Vi kommer att bli sittande på tunnelbanan hela dagen och bara åka fram och tillbaka, fram och tillbaka.
Kvinna 2: Det är lugnt, jag har burksoppa i väskan.

Dominos - The Big Pink


"We're plastic but we'll have fun" - Lady Gaga

Vad ska man tycka om plastikoperationer? Det är ju hemskt med de som känner att de inte är nöjda med sitt utseende och känner att de verkligen måste ändra på det. Konsekvenserna blir ju antagligen att man känner att man bara måste ändra bara liiiite på någonting annat också, sedan kan allt bli perfekt!
Så ser de ut som uppstoppade barbies.
Men jag kan samtidigt ha förståelse för de som verkligen känner att de vill ändra någonting, om det nu handlar om att man är otroligt överviktig eller har otroligt små bröst. Bara det inte går till överdrift.
Som tex Heidi Montag. Så underbart söt innan alla operationer men så klart ska hon gå och operera sig så att hon ser ut som en kopia av alla Hollywood brudar.

.

Everyone will let you down,
you just have to decide who's worth the pain.

myyys


Payback Bitch

Det är faktiskt liite mysigt med vinter. Fast jag drömmer om sommaren varje natt. Det får bli jul och nyår. Sedan är det nog.

Förra vintern. 

Ile d'Oleron, frankrike. I sommras.

When you know you have enough, you are rich.

Allt är bara så underbart! Allt flyter på som det ska.
Det enda som suger för tillfället är att jag är förkyld och hör allting som om det skulle vara 1 mil från mig.
+ Det går inte att ladda upp bilder från kameran. Hahah! big problems.
Meeen varför klaga när man snart ska flytta till en underbar lägenhet på Södermalm!
Animal - Miike snow

Not Like The Movies

DESSA FILMER MÅSTE SES!
LOVE ACTUALLY-
http://www.youtube.com/watch?v=5m2T5yfgsZ0&NR=1

&
MY SISTER'S KEEPER-


bio

Igår var Jag, Felicia, Tove och hennes kussar på bio. Vi såg The social network. Den var bra, bara det att jag störde mig på typ alla karaktärer. Plus att Mark Zuckerberg säger att det bara kläderna som stämmer.
Det var i alla fall myyyyys!

When the truth is.. I miss you

and I'm tired.

"once men tasted caviar it always surprise me why they settle for catfish"

Jag tänkte ju att jag skulle ladda upp lite bilder från när jag var i Berlin. Men icke. Någon i detta hushåll har slarvat bort sladden.

helgen

Haloween partay med sp10c och sp10d!



Haloween reunion med gamla bruuudarna!

Det vill säga en alldeles alldeles underbar helg!

RSS 2.0