I dag är jag på bra humör.

Sitter och läser dn. Dricker latte. Lyssnar på bra musik. Har studiedag. Ska gå om cirkus tio minuter för att möta upp Alice. Vi ska fika och plugga. Hejsvejs

Enligt vad jag hör hört....

Så kommer daaarling hem i morgon. Bitchen har vart i Afrika!!

snap


Vill ha vår


naaaajs!

Igår hade vi en lektion kl 9. Håltimma i 4 timmar. En lektion kl halv 3. fett vääääärt. jag driver. jag sover..
I

Hahaha

Ebba är ett kvinnonamn som förmodligen är en feminin kortform av Eberhard eller andra forntyska namn på Eber-. Ebba var ett ganska vanligt namn bland adeln på 1700-talet, då det också fanns i almanackan. Det försvann sedan men blev åter populärt i samband med att prins Oscar Bernadotte gifte sig med Ebba Munck af Fulkila 1888 och spreds då även i resten av samhällsskikten.

Eberhard är ett gammalt namn av tyskt ursprung. Det är sammansatt av de två orden eber ’vildsvin’ och hard ’hård’, ’stark’. En lågtysk form av namnet är Evert. Man tror att namnen Ebbe och Ebba är kortformer av Eberhard.

 

Där ser man. Kul att man är ett adligt vildsvin.


but you're not ok, telling me you miss my face.

Har haft ont i huvudet idag som alltid. Ska kolla upp det där. Köpte migrän tabletter, de funkade inte, har köpt glasögon. Får se om de funkar. Känner inte för att göra något över huvud taget. Vill bara stanna hemma och titta på det levande slottet. Har känt mig trött och seg hela veckan. Kan iof bero på att min vecka började med att jag spydde tre gånger på grund av min huvudvärk. Kan bara hoppas på att det blir bättre.
Det levande slottet

LaLaLaLAla

Maria Mena – All This Time (Pick-Me-Up Song)
Herregud. Vad gör man?
Du är som gubben i lådan.

ALL I NEED IS A TIME MASHINE

"My friends don't really get me, think I'm the only one
Well I sold my soul to Jesus and since then I've had no fun
Behind every tree's a cutting machine and a kite fallen from grace
Inside every man is a heart of sand, you can see it in his face." - Laura Marling

lovely lovely ideas


You don't need to know

Jaha. Idag visade det sig att jag behöver glasögon. Jag har nämligen haft ont i huvudet i två år i perioder sådär. Så tänkte jag att en faktor kanske var att jag möjligtvis kanske behövde glasögon. Så efter alla dessa år gick jag på en synundersökning, det var inte så att jag BEHÖVDE glasögon jättemycket men det kunde underlätta huvudvärken så jag körde på det. Det visade sig också till min fördel att jag inte såg helt utflippad med glasögon så det var ju braaaa. hahah. hejsvejs

Emma Nordenstam – 14 Par Glasögon
- tänkte att det passade för tillfället sådär.. heheh

To go back to a place much simpler than this


Carpe diem

Nu har jag inte kunnat sova på flera nätter. Jag har ont i kroppen och det känns som om jag har feber. Jag längtar tills det blir vår och jag kan gå ut på balkongen och mitt rum är färdigt.
Jag vill shoppa. Det finns en jätte söt affär precis utanför som heter wild roses där jag vill shoppa vår kläder.
Laura Marling – Cross Your Fingers

Nu kom mamma hem med semloooor

Det är tidigt, jag vet. Men om man har Gunnarsons tre steg bort så går det inte att låta bli. MummmS.

I swear to God we're gonna get it right.

Jag är utmattad. Galet utmattad. Jag har bara flyttat mitt liv från ett hus till ett annat hela lovet. Eller okej, fest har det blivit också. Det är för tillfället 72 o uppackade kartonger i lägenheten och tre soffor. Snart börjar skolan och folk freakar runt mig. När det blir för mycket har jag den goda egenskapen att bara skita i allt, gräva ner huvudet i sanden och hoppas på att någon ger mig en present som är att jag får gå i ide för resten av året.
Man ser i alla fall skrapan från vardagsrummet. Då tänker jag på alla duktiga studenter som typ går på superhögskolor som kth som har äran att få bo där.
Coldplay – Christmas Lights

RSS 2.0